Δώρο έκπληξη με αγορές ανω των 30€     Δωρεάν μεταφορικά με αγορές ανω των 30€

Κοστος Μεταφορικων και Τροποι Πληρωμης

Τρόποι πληρωμής προϊόντων και κόστος

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής περιλαμβάνουν:

  • Πληρωμή μέσω Paypal
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Πληρωμή με αντικαταβολή με την παράδοση του προϊόντος (μόνο εντός Ελλάδας)
  • Παραλαβή από το κατάστημα μας 
  • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα, μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών της Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners 
  • Πληρωμή με χρήση του ηλεκτρικού πορτοφολιού Masterpass
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρικών πληρωμών 'Alpha e-Commerce' της Alpha Bank και χρησιμποποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


Κόστος Μεταφορικών

Τα μεταφορικά και το κόστος παράδοσης στην Ελλάδα με πληρωμή Paypal και κατάθεση είναι €3.50, με αντικαταβολή και πληρωμή με πιστωτική κάρτα είναι €5.00 και με παράδοση στο κατάστημα της Κορίνθου είναι δωρεάν. Για παραγγελίες άνω των 30€ τα έξοδα είναι Δωρεάν.


Επιστροφές

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση και η συσκευασία του προϊόντος να μην έχει ανοιχτεί. Τα χρήματα επιστρέφονται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη ή στο Paypal, αναλόγως τη τρόπο πληρωμής έχετε διαλέξει στη παργγελία σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά θα αντικατασταθούν άμεσα χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.