Privacy Policy

Με βάση την ασφάλεια των δεδομένων σας έχουμε ενημερώσει την Πολιτική Απορρήτου σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR) για το ηλεκτρονικό κατάστημα Perfect4u.gr.

Μπορείτε να δείτε τη νέα μας πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, η οποία τίθεται σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018 και θα αντικαταστήσει την προηγούμενη.

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας μετά τις 25 Μαΐου 2018, θεωρούμε ότι συμφωνείτε αυτόματα με τις ενημερώσεις στην πολιτική απορρήτου μας.

Η παρούσα Πολιτική έχει υιοθετηθεί από την επιχείρηση/ηλεκτρονικό κατάστημα με την  επωνυμία Perfect4U, που εδρεύει στην Ελλάδα, στην Κόρινθο, Πυλαρινού 64, με ΑΦΜ: 116585660, τηλ. επικ. 27410 84135 και email info@perfect4u.gr , η οποία είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που μας χορηγείτε.
Η εταιρεία μας είναι αρμόδια να σας προστατεύει κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το www.perfect4u.gr  είτε ως απλός χρήστης, είτε ως καταναλωτής-αγοραστής, είτε ως Μέλος και να σας ενημερώνει για όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε, σύμφωνα με τα άρθρα 12, 13 και 14 του νέου GDPR που εφαρμόζεται από την 25η Μαΐου 2018 σε ευρωπαϊκό επίπεδο.


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου
Το ηλεκτρονικό κατάστημα Perfect4U  σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας και για το ενδιαφέρον σας στα προϊόντα μας. Θεωρούμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ιδιαίτερα σημαντική και παρακάτω σας ενημερώνουμε για τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και πώς χρησιμοποιούμε εμείς τα δεδομένα αυτά.

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;
Προσωπικά Δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε εσάς, ή μπορεί να αποδοθεί σε εσάς, όπως για παράδειγμα το όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, ταχυδρομικός κωδικός, πόλη, χώρα, νομό/περιοχή, τηλέφωνο, κινητό, φαξ καθώς και το email, όνομα χρήστη, κωδικός πρόσβασης κ.α.
Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και των πληροφοριών που σας αφορούν πραγματοποιείται αφενός για σκοπούς άμεσα συνδεδεμένους με τις υπηρεσίες/προϊόντα που μας ζητάτε και σας προσφέρουμε ή/και για τους σκοπούς για τους οποίους μας έχετε χορηγήσει τη συγκατάθεσή σας και πάντα σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και διατάξεις αναφορικά με τη προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρόνο απαιτείται για την παροχή και παράδοση σε εσάς των προϊόντων μας, τηρούμε δε ορισμένα από αυτά και μετά το κλείσιμο των Λογαριασμών σας, σύμφωνα με τις νόμιμες υποχρεώσεις μας.
Επιπλέον, οπως οι περισσότεροι ιστότοποι, έτσι και ο ιστότοπος της σελίδας μας με την περιήγησή σας συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες που σας αφορούν, είτε μέσω cookies είτε απευθείας από εσάς που μας τα χορηγείτε.
Επίσης, χρησιμοποιούμε το Google Analytics (GA) για να παρακολουθήσουμε την δραστηριότητα των χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας και για να δούμε την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο.
Παρόλο που το GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν γνωστοποιείται και με κανένα τρόπο δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς. Το GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων, όπως αναφέρουμε και πιο κάτω.

Περιήγηση στο Διαδικτυακό Τόπο – Πληροφορίες για τα Cookies

Με σκοπό να καταστήσουμε ελκυστική την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας και για να μπορέσουμε να παρέχουμε συγκεκριμένες λειτουργίες, χρησιμοποιούμε τα γνωστά ως cookies σε διάφορες σελίδες. Πρόκειται για μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στην συσκευή. Μερικά από αυτά διαγράφονται μετά το πέρας συνεδρίας στον περιηγητή, τα λεγόμενα session cookies ή cookies συνεδρίας.
Άλλα cookies παραμένουν στην συσκευή και επιτρέπουν σε εμάς να αναγνωρίσουν τον περιηγητή στην επόμενη επίσκεψή (persistent cookies). Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή, ώστε να πληροφορείστε για την ρύθμιση των cookies και να αποφασίζετε ατομικά για την αποδοχή ή την απόρριψη των cookies σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ή και γενικότερα. Εάν δεν αποδεχτείτε την εγκατάσταση των cookies μπορεί να μειωθεί η λειτουργικότητα ιστοσελίδας ή εφαρμογής.
Για την πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, perfect4u.gr δεν απαιτείται η εγγραφή σας και κατά συνέπεια ούτε και η απευθείας χορήγηση εκ μέρους σας σε εμάς προσωπικών σας δεδομένων. Ωστόσο η Εταιρεία κατά την πλοήγηση σας στο perfect4u.gr, συλλέγει προσωπικά δεδομένα και άλλες πληροφορίες για εσάς μέσω δικών μας Cookies (First Party Cookies) ή και τρίτων με τους οποίους συνεργαζόμαστε (Third Party Cookies), τα οποία δεδομένα και πληροφορίες χρησιμοποιούμε για  στατιστικούς σκοπούς, για σκοπούς έρευνας αγοράς με σκοπό τη βελτιστοποίηση των προϊόντων μας, profiling, για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας του διαδικτυακού τόπου, τη βελτίωση και αναβάθμιση του περιεχομένου του, την προσαρμογή του στη ζήτηση και στις ανάγκες των Χρηστών.

Ποιες κατηγορίες cookies υπάρχουν;

Απολύτως απαραίτητα cookies:
Απαιτούνται για την πλοήγηση στην ιστοσελίδα ή την εφαρμογή, καθώς και για την χρήση των λειτουργιών που παρέχει. Χωρίς την χρήση τέτοιων cookies, η σωστή λειτουργία ιστοσελίδας δεν είναι εγγυημένη, ακόμη και στην διάρκεια περιήγησης μεταξύ σελίδων στην γενική ιστοσελίδα.

Cookies λειτουργικότητας:
Επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα / εφαρμογή, την αποθήκευση πληροφοριών που έχουν ήδη υποβληθεί (το όνομα χρήστη, η επιλογή γλώσσας ή την περιοχή που βρίσκεται ο χρήστης) και βελτιώνουν την δυνατότητα του χρήστη να απολαμβάνει προσωποποιημένη περιήγηση. Τα cookies αυτά συλλέγουν ανωνυνοποιημένες πληροφορίες και δεν επιτρέπουν την παρακολούθηση περιήγησης σε ιστοσελίδες.

Cookies απόδοσης:
Συλλέγουν πληροφορίες για την χρήση μιας ιστοσελίδας / εφαρμογής – για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτεται ο χρήστης συχνότερα. Τα cookies απόδοσης με κανένα τρόπο δεν αποθηκεύουν πληροφορίες που επιτρέπουν την αναγνώριση του χρήστη. Οι αποθηκευμένες πληροφορίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την βελτίωση και εφαρμογή της απόδοσης της ιστοσελίδας και κατά συνέπεια την συνεχή βελτίωση της εμπειρίας που παρέχεται στον χρήστη.

Άρνηση χρήσης cookies:
Εάν δεν επιθυμείτε την συλλογή και ανάλυση των δεδομένων για την επίσκεψή σας, μπορείτε να δηλώσετε την άρνησή σας οποτεδήποτε (opt-out).
Για την τεχνική εφαρμογή της δήλωσής σας, ένα cookie που θα δηλώνει την εξαίρεσή σας θα εγκατασταθεί στον περιηγητή σας. Αυτό το cookie έχει αποκλειστικό σκοπό την απομνημόνευση της άρνησή σας. Τονίζουμε ότι για τεχνικούς λόγους η χρήση του ανωτέρω cookie μπορεί να γίνει μόνο από τον περιηγητή που χρησιμοποιήθηκε για την εγκατάστασή του. Εάν χρησιμοποιήσετε διαφορετικό περιηγητή, θα πρέπει να δηλώσετε την αρνησή σας εκ νέου ( re-opt-out).
Με την περιήγησή σας στο Δικτυακό Τόπο και την πραγματοποίηση αγορών μέσω του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος, συναινείτε στην επεξεργασία από το Perfect4U των πληροφοριών που συλλέγει από εσάς με τη χρήση των Cookies.

Google Analytics
Είμαστε πελάτες υπηρεσίας διαφημίσεων Google Analytics Google και χρησιμοποιούμε την υπηρεσία «conversion tracking». Πρόκειται για μια υπηρεσία ανάλυσης δεδομένων που παρέχεται από την εταιρεία Google Inc., εδρεύουσα ΗΠΑ (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Χάριν συντομίας «Google»). Οι πληροφορίες που δημιουργούνται με την χρήση υπηρεσίας διαφημίσεων Google Analytics μέσω cookies που αφορούν την χρήση της ιστοσελίδας, μεταφέρονται και αποθηκεύονται από την Google σε διακομιστή που βρίσκεται στις ΗΠΑ.
Η υπηρεσία ανωνυμοποίησης έχει ενεργοποιηθεί στις ιστοσελίδες μας, έτσι ώστε η διεύθυνση των χρηστών της εταιρείας Google στα Κράτη Μέλη Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλων κρατών που έχουν συμβληθεί στην Συνθήκη του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου να συντμηθεί πριν μεταφερθεί. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις η πλήρης διεύθυνση αποστέλλεται σε διακομιστή Google στις ΗΠΑ και συντέμνεται εκεί. Η Google θα χρησιμοποιήσει πληροφορίες για λογαριασμό μας για την αξιολόγηση της χρήσης της ιστοσελίδας και την δημιουργία αναφορών για την χρήση της ιστοσελίδας και τη χρήση του διαδικτύου. Η διεύθυνση IP που διατίθεται από την υπηρεσία Google Analytics στα πλαίσια της γενικότερης λειτουργίας της υπηρεσίας, δεν θα συγχωνευτεί με υπόλοιπα δεδομένα που επεξεργάζεται η Google. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή,ώστε να μην αποθηκεύονται τα cookies. Στην περίπτωση αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είναι πιθανόν να μην μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας στο μέγιστο βαθμό.

Εγγραφή Μέλους – Άνοιγμα Λογαριασμού
Κατά τη διαδικασία εγγραφής Μέλους, η εταιρεία μας συλλέγει τα προσωπικά δεδομένα τα οποία οι Χρήστες δηλώνουν οικειοθελώς κατά την εγγραφή τους ως Μέλη του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος, προκειμένου να ανοίξουν Λογαριασμό. Συγκεκριμένα συλλέγουμε το email και κωδικό πρόσβασης, όνομα, επίθετο, διεύθυνση, ΤΚ, πόλη.
Τα ανωτέρω προσωπικά σας δεδομένα τα χρησιμοποιούμε με σκοπό να ανοίξει ο λογαριασμός σας,  μέσω του οποίου μπορείτε να βλέπετε το ιστορικό των συναλλαγών σας, ενώ παράλληλα δίνετε τη συγκατάθεσή σας με τη χορήγηση των στοιχείων αυτών στo Perfect4U να κρατήσει τον κωδικό πρόσβασης, προκειμένου να επιτρέπει την πρόσβασή σας στο λογαριασμό σας κάθε φορά που συνδέεστε εσείς με αυτόν στην ιστοσελίδα μας.
Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν εγγραφείτε στο perfect4u.gr

Αγορά Προϊόντων από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα Perfect4U
Για την ολοκλήρωση κάθε online παραγγελίας, τη διεκπεραίωση και εκτέλεση αυτής είναι απαραίτητη η χορήγηση εκ μέρους σας προσωπικών σας πληροφοριών, όπως των στοιχείων που σας ζητούνται για το άνοιγμα λογαριασμού μέλους, όπως αναφέρονται παραπάνω. Τα δεδομένα αυτά η Εταιρεία μας τα χρησιμοποιεί για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης, που αφορούν την εκτέλεση της παραγγελίας σας με την πώληση των προϊόντων και την παράδοση αυτών στη διεύθυνση που μας δηλώνετε.
Με τη χορήγηση των προσωπικών σας στοιχείων κατά το στάδιο της παραγγελίας και για την εκτέλεση της, θα αποστείλουμε στο e-mail που μας έχετε δώσει τη γνωστοποίηση παραλαβής, αποστολής και εκτέλεσης της παραγγελίας. Δύναται να χρησιμοποιήσουμε τόσο το e-mail σας όσο και το τηλέφωνό σας για να σας αποστείλουμε μήνυμα σε περίπτωση που αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα στην εκτέλεση της παραγγελία σας ή για να επικοινωνήσει μαζί σας ο υπάλληλος της μεταφορικής εταιρείας που θα σας παραδώσει τα προϊόντα σε περίπτωση κάποιου προβλήματος σχετικά με την παράδοση.


Νόμιμη βάση επεξεργασίας των δεδομένων σας
Όπως περιγράφεται ως παραπάνω, ποτέ δεν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας χωρίς αυτή η επεξεργασία να είναι απαραίτητη και να βασίζεται είτε στην εκτέλεση σύμβασης μεταξύ της επιχείρησής μας και εσάς, υπό οποιαδήποτε σχέση συνδεόμαστε (πχ πελάτης, προμηθευτής), είτε στα έννομα συμφέροντά μας για διατήρηση της σχέσης μας μαζί σας ως πελάτες μας ή συνεργάτες μας με οποιοδήποτε τρόπο, είτε για την ενημέρωσή σας για τη δραστηριότητα και τα προϊόντα της Εταιρείας μας, κατόπιν προηγούμενης συγκατάθεσής σας.
Πιο συγκεκριμένα, η Εταιρεία μας σε καμία περίπτωση δεν θα λάβει από εσάς περισσότερα προσωπικά δεδομένα από τα απαραίτητα για τον κάθε σκοπό που τα συλλέγει, ούτε και θα γνωστοποιήσει τα δεδομένα σας σε τρίτους, εκτός και αν αυτό είναι απολύτως απαραίτητο για την εκτέλεση εκ μέρους μας κάποιας υπηρεσίας, την παροχή της οποίας έχετε ζητήσει και σχετίζεται με τη μεταξύ μας σύμβαση πώλησης, (πχ παράδοση προϊόντος)
Επίσης, η Εταιρεία μας δεν πωλεί, μισθώνει ή μεταβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές, καθώς και δεν συλλέγει και δεν επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ανήλικων παιδιών, εκτός εάν έχει τη ρητή συγκατάθεση των γονέων τους.

Αποδέκτες των δεδομένων σας
Η εταιρεία μας δύναται να διαβιβάσει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει για εσάς σύμφωνα με τους όρους της παρούσας, σε τρίτους, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία, ήτοι άλλη από το σκοπό της διαβίβασης και πάντα σύμφωνα με προηγούμενη έγγραφη συμφωνία της εταιρείας μας με αυτούς. Πάντοτε οι φορείς αυτοί επιλέγονται προσεκτικά από εμάς και συμμορφώνονται με τη σχετική νομοθεσία.
Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου μας δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Επιπλέον σε περίπτωση νόμιμης διάταξης, υπηρεσιακής εντολής ή επίσημης προκαταρκτικής εξέτασης, η Εταιρεία έχει το δικαίωμα άνευ ετέρου να θέσει τα σχετικά στοιχεία στη διάθεση της αντίστοιχης υπηρεσίας.
Ειδικότερα ενδέχεται να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας σύμφωνα με τα κατωτέρω:
-Στην Google, σύμφωνα με όσα αναφέραμε ήδη ανωτέρω, ιδίως για τη χρήση των υπηρεσιών Google Analytics
-Σε service providers για τη φιλοξενία της βάσης δεδομένων των πελατών μας, την τεχνική υποστήριξη και διαχείριση.
-Σε παρόχους υπηρεσιών ασφάλειας των δεδομένων.
-Σε ειδικούς διαδόχους: Σε περίπτωση που η εταιρεία μας υποβληθεί σε μια επιχειρηματική αλλαγή, όπως συγχώνευση, Joint Venture, εξαγορά από άλλη εταιρεία, ή πώληση όλων ή μέρους των περιουσιακών στοιχείων της, μπορεί να μεταφέρει όλες τις πληροφορίες και δεδομένα των Χρηστών, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών πληροφοριών, στο διάδοχο οργανισμό. Εάν σημαντικές αλλαγές επέλθουν στις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων της εταιρείας μας ως αποτέλεσμα της επιχειρηματικής μετάβασης, θα σας ενημερώσουμε πριν από τη μεταφορά των προσωπικών δεδομένων σας.
Η εταιρεία μας σας ενημερώνει ότι οι ως άνω κατηγορίες αποδεκτών των προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών σας αποτελούν εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας και άρα ως τέτοιοι δεν προβαίνουν σε καμία επεξεργασία των δεδομένων πέραν των ανωτέρω σκοπών διαβίβασης και ενεργούν πάντα σύμφωνα με ρητές εντολές και οδηγίες μας.
Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες σας είναι συγκεκριμένοι και κατάλληλα εκπαιδευμένοι, ενώ η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα δεδομένα σας απαγορεύεται.


Τα δικαιώματά σας
Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε τη δυνατότητα να ασκήσετε όλα τα δικαιώματά σας, σύμφωνα με τον GDPR, δηλαδή τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης στα δεδομένα σας, διόρθωσης ή διαγραφής αυτών και περιορισμού της επεξεργασίας.
Συγκεκριμένα,
-Έχετε το δικαίωμα να λάβετε δωρεάν συγκεκριμένη πληροφόρηση για τα στοιχεία που η επιχείρησή μας έχει για εσάς αποθηκεύσει.
-Διατηρείτε το δικαίωμα να γνωρίζετε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και πώς αυτά επεξεργάζονται
-Έχετε το δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών στοιχείων στην βάση δεδομένων
-Επιπλέον έχετε το δικαίωμα διαγραφής όλων των προσωπικών στοιχείων σας ή το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων
-Διατηρείτε τo δικαίωμα στην μεταφορά των δεδομένων σε επεξεργάσιμη μορφή, είτε το δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
-Το δικαίωμα κατάθεσης προσφυγής στην εποπτεύουσα αρχή, καθώς και το δικαίωμα κατάθεσης παραπόνου εναντίον της Εταιρείας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ή όποια άλλη αρχή ορίσει η ελληνική πολιτεία ή οποιαδήποτε εποπτεύουσα αρχή για τα προσωπικά δεδομένα Κράτους Μέλους ΕΕ.

Σε κάθε περίπτωση που θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας, σχετικά με τυχόν τηρούμενα από εμάς προσωπικά δεδομένα σας, μπορείτε να απευθύνεστε εγγράφως προς την εταιρεία μας στο email info@perfect4u.gr
Έχετε τη δυνατότητα να υποβάλλετε ένα αίτημα σε εμάς για τη δωρεάν πρόσβαση στα δεδομένα σας, ωστόσο ανάλογα με τον όγκο των δεδομένων που η επιχείρησή μας τηρεί για εσάς, ενδέχεται να σας χρεώσουμε το κόστος της επιχειρησής μας να παρέχουμε πληροφορίες αναφορικά με τα δεδομένα σας ή τυχόν άλλες πληροφορίες που κατέχουμε για εσάς.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε τη διαγραφή του Λογαριασμού σας, θα πρέπει και πάλι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ 27410 84135 ή στο email info@perfect4u.gr και εμείς θα προβούμε σε κάθε απαραίτητη ενέργεια το συντομότερο δυνατό.


Πότε διαγράφουμε τα στοιχεία σας
Τα δεδομένα σας θα διατηρούνται στη βάση μας μόνο για όσο χρονικό διάστημα έχουμε συμβατικό ή νόμιμο δικαίωμα ή είναι απαραίτητο να τα διατηρούμε.
Γενικά διαγράφουμε τα δεδομένα αφού έχει ολοκληρωθεί ο σκοπός για τον οποίο τα συλλέξαμε.
Διαγράφουμε τα προσωπικά σας δεδομένα κατόπιν δική σας επιθυμίας ή μόλις παρέλθουν τρία (3) χρόνια από την συλλογή τους. Εάν ο λογαριασμός σας παραμένει ανενεργός για περίοδο τριών (3) ετών, διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε τον λογαριασμό σας. Πριν συμβεί αυτό, θα λάβετε ειδοποίηση από εμάς στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει στον λογαριασμό σας.
Πέρα από τους κανόνες που έχουμε ορίσει εμείς, υπάρχουν και άλλες περίοδοι για τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε αρχείο. Για παράδειγμα, τα φορολογικά στοιχεία πρέπει να τηρούνται για μια περίοδο 5 τουλάχιστον ετών. Οι ειδικές αυτές υποχρεωτικές περίοδοι τήρησης των στοιχείων διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε εθνική νομοθεσία που τυγχάνει εφαρμογής.
Παρά το αίτημά σας για διαγραφή των δεδομένων σας, είναι δυνατό να τηρούμε κάποια επεξεργασμένα δεδομένα, λόγω υποχρεώσεων εκ του νόμου. Στην περίπτωση αυτή, τα δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό.

Δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας πολιτικής
Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, ώστε να συμμορφώνεται με τις εκάστοτε νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις. Θα σας ενημερώνουμε για κάθε σημαντική αλλαγή ή για αλλαγές στην παρούσα πολιτική.
Τελικές διατάξεις
Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι σημαντική για όλους μας. Θα κάνουμε τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων σας. Παρακαλούμε να μην ξεχνάτε ότι είστε ο ιδιοκτήτες των δεδομένων και διατηρείτε κάθε δικαίωμα να παρέχετε όσες πληροφοριές επιθυμείτε εσείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Πριν πλοηγηθείτε στον Δικτυακό Tόπο ή κάνετε οποιαδήποτε συναλλαγή μαζί μας, όπως άνοιγμα λογαριασμού μέλους ή αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας καλούμε να συμβουλευτείτε και την παρούσα Πολιτική και να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους όρους και προϋποθέσεις που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Σε περίπτωση ωστόσο που επιθυμείτε κάποια διευκρίνιση ή πληροφορία αναφορικά με τους όρους της παρούσας Πολιτικής, ή έχετε κάποια διαφωνία, επιφύλαξη ή απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο τηλ 27410 84135, ή να αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο info@perfect4u.gr